RING OSS - 018-444 57 90

Dödsbo Uppsala

RING OSS - 018-444 57 90

Om oss

Anlita oss för dödsbo i Uppsala

Vi på Starcycle AB vet att det är mycket som behöver ordnas kring ett dödsbo i Uppsala, inte bara administrativt. När det kommer till allt det praktiska kan vi hjälpa er! Vi kan både tömma och städa, magasinera och transportera ett dödsbo i Uppsala. Vi utgår från Kista, norr om Stockholm, men är även verksamma i Uppsala med omnejd.

Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med att tömma, städa, eller värdera ett dödsbo i Uppsala. 

Praktiskt stöd vid dödsbo i Uppsala

Ni väljer själva hur mycket ni vill att vi ska göra – ska vi hjälpa er med enstaka tjänster eller vill ni att vi ska ordna med allt? Vi vill underlätta för er så mycket som möjligt och kan hjälpa er med allt från den första tömningen, bortforsling och städning, till transport och värdering av dödsbo i Uppsala. Vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk om ni vill värdera ett dödsbo i Uppsala.

Hur tar vi hand om dödsbo i Uppsala?

Fördelarna med att överlåta arbetet till oss är många. Vi har stor erfarenhet av att tömma dödsbo i Uppsala och vet hur viktig helheten är. Slipp krångel med att samordna och organisera flera olika företag och aktörer. När ni kontaktar oss behöver ni bara tala om vad ni behöver hjälp med, sedan får ni en egen kontaktperson hos oss som ni kan vända er till vid önskemål och frågor. Vi har gjort det här många gånger och vet att helhet ger trygghet.

5 fördelar när vi hjälper er med dödsbo i Uppsala:

  1. Ni får snabb återkoppling.
  2. Ni får en personlig kontakt hos oss genom hela processen.
  3. Ni får en tydlig offert, utan dolda avgifter.
  4. Vi återvinner och skänker så mycket som möjligt till välgörenhet om ni själva inte vill behålla alla ting.
  5. Vi är ett pålitligt företag med stor erfarenhet av att tömma och ta hand om dödsbo i Uppsala.

Vi vet vad som krävs för att underlätta arbetet kring ett dödsbo i Uppsala!