RING OSS - 018-444 57 90

Dödsbo Uppsala

RING OSS - 018-444 57 90

Dödsbo

Hjälper er med dödsbo i Uppsala

Behöver ni hjälp med att tömma och städa ett dödsbo i Uppsala? Det är en uppgift som kan kännas överväldigande, både praktiskt, mentalt och administrativt. När det kommer till alla praktiska delar kan vi hjälpa er! 

Kontakta oss om du behöver hjälp med att tömma, städa, eller värdera ett dödsbo i Uppsala!

Hur arbetar vi med dödsbo i Uppsala?

Vi har stor erfarenhet av att tömma, städa och ta hand om allt kring ett dödsbo i Uppsala, och vi har många nöjda kunder. Vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk och kan även erbjuda värdering av bohaget om ni önskar det.

Pålitliga tjänster vid dödsbo i Stockholm    Auktion av dödsbo Stockholm     

Ni väljer själva vilka tjänster ni vill ha hjälp med. Kanske vill ni att vi sköter allt, eller så behöver ni avlastning med vissa delar. Vi finns där för era behov och erbjuder därför flera olika tjänster.

7 saker vi kan hjälpa er med:

  1. Värdering – vi samarbetar med Stockholms Auktionsverk och hjälper er att värdera dödsbo i Uppsala.
  2. Tömning – vi tömmer bostaden och tar hand om allt som ni själva inte vill behålla.
  3. Bortforsling – om ni själva inte vill ha kvar bohaget sköter vi även bortforsling av alla saker och ägodelar som ni inte vill behålla. Vi ser till att så mycket som möjligt av det här återanvänds och återvinns.
  4. Transport – vid en tömning av dödsbo i Uppsala kan ni behöva transportera möbler och saker till en annan plats, det ordnar vi åt er.
  5. Städning – något som kan ta tid är städning av dödsbo i Uppsala. Vår duktiga städpersonal städar åt er när allt är tömt.
  6. Magasinering – har ni inte utrymme att själva förvara bohag och ägodelar, eller vill ni kanske gå igenom allt vid ett senare tillfälle? Oavsett anlednng till magasinering kan vi hkälpa er med det vid behov.
  7. Återvinning – om det finns saker som ni själva inte vill ha kvar försöker vi att återvinna så mycket som möjligt – om det inte går att återanvända.

Vill ta hand om både människor och miljö

Förutom att göra allt vi kan för att ge bästa möjliga service till våra kunder värnar vi också om miljön. Vid en tömning av dödsbo i Uppsala försöker vi att så gott det går återanvända saker och ägodelar som lämnas kvar, bland annat genom att skänka de saker som ni själva inte vill behålla till bättre behövande.

Vi har nära samarbeten med secondhandbutiker, kvinnojourer och andra ideella föreningar som jobbar med männskor i utsatta situationer. Vi vill att så lite som möjligt hamnar på tippen, och ser hellre att det vi forslar bort från ett dödsbo i Uppsala återanvänds på ett eller annat sätt.

Vårt mål är att göra både människor och miljö glada!

Trygg hjälp med dödsbo i Uppsala

När ni vill ha hjälp med tömning av dödsbo i Uppsala börjar vi med ett kostnadsfritt, personligt möte där vi går igenom vad ni behöver. Därefter får ni en offert, och väljer ni att låta oss sköta jobbet med ett dödsbo i Uppsala skickar vi en order som bekräftar vad vi har kommit överens om.

Vi har stor erfarenhet av att hantera dödsbo i Uppsala och ni kan känna er trygga med att låta oss ansvara för uppgiften. Vi känner väl till vad det innebär att ta hand om dödsbo i Uppsala och vet vad som krävs av oss.